Суров Шоколад с Кокосово Масло

Величка ЩърбановаВеличка Щърбанова
Мастър Шеф
449
2k
1k
929
3
13/05/2018
"Шоколадови изкушения за всички, които държат на здравословния начин на живот "
Приготвяне5 мин.
Готвене5 мин.
Общо10 мин.
Порции1
Сготви+1 точка
13 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо4 359
  • Преглеждания за месеца12
  • Преглеждания за седмицата9
  • Коментирана2 пъти
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена13

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Поставяме кокосовото масло в малка касерола на котлона. Включваме на съвсем слаба температура. Кокосовото масло преминава в течно състояние при загряване от 26 градуса.

Добавят се ванилията, какаото на прах, брашното от рожков. Разбъркват се всички съставки.

Отстраняваме от котлона и добавяме меда да се разтвори.

Подгответе силиконови форми за шоколад или бонбони и разпределете шоколадовата смес.

Ядките може да добавите натрошени, смлени или цели по ваш вкус. Сушените плодчета - на парченца, или ако са дребни - цели.

Аз лично ползвах цели бадеми, лешници и плодчета годжи бери. Предпочетох да го направя във формичка за шоколадови бонбони за мое удобство.

Поставете формата във фризер за не по-малко от 5 часа да стегне.

Извадете го, отстранете формата и се насладете!

Съхранявайте задължително във фризер.

Красиво иноксово кръгло плато 40 cм.
Формички за страхотни лакомства:
Красиво иноксово кръгло плато 40 cм.
15.99 лв.
Виж ››

Красиво и стилно иноксово плато, което ще побере всички вкусни изненади, които сте подготвили за своите гости. Сервирайте смело! Кръглото плато е с високо качество, лесно за употреба, поддръжка и постигане на елегантен вид на трапезата.

Рейтинг

5 4
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (2)

Изпрати
Величка Щърбанова
Допусната грешка. Извинете! 30гр. рожково брашно
1
0
Мариана
Мариана
01.03.2020 15:10
брашно от рожков - 0 г .....
0
0