Начин на приготвяне
Поставяме кокосовото масло в малка касерола на котлона. Включваме на съвсем слаба температура. Кокосовото масло преминава в течно състояние при загряване от 26 градуса.
Добавят се ванилията, какаото на прах, брашното от рожков. Разбъркват се всички съставки.
Отстраняваме от котлона и добавяме меда да се разтвори.
Подгответе силиконови форми за шоколад или бонбони и разпределете шоколадовата смес.
Ядките може да добавите натрошени, смлени или цели по ваш вкус. Сушените плодчета - на парченца, или ако са дребни - цели.
Аз лично ползвах цели бадеми, лешници и плодчета годжи бери. Предпочетох да го направя във формичка за шоколадови бонбони за мое удобство.
Поставете формата във фризер за не по-малко от 5 часа да стегне.
Извадете го, отстранете формата и се насладете!
Съхранявайте задължително във фризер.
Коментари