Торта с рикота

маргаритамаргарита
Новак
26
Торта с рикота1 / 2
11/01/2013
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
5 мин.
Готвене
15 мин.
Общо
20 мин.
Порции
5
"Насладихте ли се вече на неустоимата торта с рикота"

Необходими Продукти

  • рикота - 250 г
  • захар - 100 г
  • яйца - 1 бр.
  • шоколад - 50 г черен
  • бутертесто - 1 бр. пакет
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Разбъркваме рикотата с яйцето, захарта и шоколада до получаването на хомогенна смес.

Развиваме внимателно навитото на руло бутер тесто и го слагаме в тавичка. Върху тестото изливаме сместа и загъваме краищата на тестото.

По желание може да кръстосате изрязани ленти от тестото отгоре, за по-добър вид. Печем в умерена фурна за около 15 мин.

Buon Apetito От Маги.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4.2
52
43
31
20
10
Дай твоята оценка: