Печен карагьоз на фурна

21/05/2018
Приготвяне5 мин.
Готвене20 мин.
Общо25 мин.
Порции1
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо2 296
  • Преглеждания за месеца27
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг4 от 5

Необходими Съставки

  • карагьоз - 1 бр.
  • лимон - 1/2 бр. пресен
  • сол
  • черен пипер
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Рибата почистваме от люспите и вътрешностите и измиваме добре.

Лимона нарязваме на парченца.

Посоляваме със сол и черен пипер самата риба отвън и вътре, а лимона нареждаме отгоре.

В тавичка, която сме поставили водичка отдолу, нареждаме рибата и я поставяме във фурната.

Печем на 220 градуса за около 20 минути.

Рейтинг

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар