Пилешка супа по унгарски

Владка ПанайотоваВладка ПанайотоваПомощник Готвач13441
20/05/2018
Приготвяне30 мин.
Готвене30 мин.
Общо60 мин.
Порции6
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо99
  • Преглеждания за месеца7
  • Преглеждания за седмицата4
  • Рейтинг5 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Фенерът, крилата, черен пипер и сол се заливат с 2 литра вода и се кипват. Вари се 30 минути.

Добавят се моркови, целина на едри ивици, дръжките магданоз, лукът почистен, само от външната люспа, и обеления чесън.

Вари се още 30 минути, прецежда се и в бульона се вари фидето до сваряване. През това време се обезкоставя месото, а лукът се реже на полумесеци.

При сервиране във всяка чиния се слага от зеленчуците- морков, целина, лук и от месото. Ръси се с нарязан магданоз.

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар