Пълнозърнести питки с грана падано

Петя ТосковаПетя Тоскова
Помощник Готвач
82
891
288
212
1
26/05/2018
"Когато държите на здравословното хранене, но не искате да правите компромис с вкуса - пълнозърнести питки с грана падано "
Приготвяне10 мин.
Готвене25 мин.
Общо35 мин.
Порции10
Сготви+1 точка
15 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо1 367
  • Преглеждания за месеца29
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена15

Необходими Съставки

* мерки и количества
Малки Питки

Начин на приготвяне

В киселото мляко се слага содата. След това добавяме солта и кафявата захар и намачканото сирене.

Прибавяме пълнозърнесто брашно и замесваме меко тесто, като добавяме брашно, ако е необходимо.

Оформяме топчета и ги разточваме, и слагаме грана падано. Затваряме питките по краищата.

Редим в тавичка, в която сме сложили хартия за печене и малки олио. Печем в загрята фурна до готовност.

Добър апетит!

Професионален нож за хляб
Страхотен аксесоар за вашата кухня:
Професионален нож за хляб
24.60 лв.
Виж ››

Когато се храните, ще ви е по-сладко с перфектно нарязани филийки хляб, а такива ще имате с професионалния нож за хляб. Той е подходящ за рязане на тестени изделия и продукти с хлъзгава повърхност като цитруси, домати, чушки и други. Професионалният нож за хляб е пръв помощник в кухнята!

Рейтинг

5 6
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар