Пържени свински чревца с лук

31/05/2018
Приготвяне20 мин.
Готвене30 мин.
Общо50 мин.
Порции2
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо279
  • Преглеждания за месеца0
  • Преглеждания за седмицата1
  • Рейтинг5 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Сваряваме червата, като след това ги нарязваме на колелца. Лука нарязваме на ситно и в тиган го запържваме.

Когато започне да покафенява, изсипваме и червата при него. Наливаме виното, прибавяме стафидите и ако е необходимо, сипваме малко вода.

Оставяме да покъкри под капак за 8-10 мин.

Нарязваме на ситно магданоза и намачкваме скилидките чесън. Прибавяме ги, както и подправки на вкус.

Поднасяме топли.

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар