Изкушаващи понички на тиган

Мария СимоваМария СимоваГуру110857104913
04/06/2018
"Изпечени до златисто и с аромат, който ще накара дори манекенка да забрави за диетата "
Приготвяне30 мин.
Готвене20 мин.
Общо50 мин.
Порции10
Сготви+1 точка
12 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо4 527
  • Преглеждания за месеца41
  • Преглеждания за седмицата6
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена12

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

В купа смесете пресятото брашно, бакпулвера и захарта, добавете разбитото яйце и млякото - замесете тесто.

Разточете тестото на тънко и с чаша изрежете еднакви кръгчета. На половината кръгчета тесто поставете в средата 1 ч.л. течен шоколад, а с останалите ги покрийте и защипете добре.

Намажете обилно тигана с масло, поставете поничките и печете на слаб огън от двете страни по 4-5 минути за всяка страна - от бакпулвера стават пухкави.

Готовите понички поръсете с пудра захар или полейте с плодов топинг.

Рейтинг

5 3
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар