Дюнери с мариновано пилешко месо

06/06/2018
Приготвяне30 мин.
Готвене30 мин.
Общо60 мин.
Порции4
Сготви+1 точки
2 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо785
  • Преглеждания за месеца27
  • Преглеждания за седмицата7
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена2

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Смесваме добре всички продукти.

Нарязваме месото на две, ако е много дебело - на по тънко, овалваме хубаво с маринатата. Покриваме с фолио и оставяме в хладилника поне 2 часа.

Ако го направим от предния ден, още по-добре.

На шиш в тава нанизваме месото и покриваме с фолио печем на 200 градуса 20-30 мин.

Пържим си картофките през това време или си правим пюре, нарязваме си желаните зеленчуци.

За соса:
Разбиваме си продуктите с пасатор, да се смесят добре.

Питките загравяме в тиган с малко масло подреждаме си всичко в тях и си хапвате вкусен домашен дюнер

Бон Апети!подобни рецепти тук

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар