Начин на приготвяне
Киноата се сварява в леко подсолена вода. Охлажда се и се отцежда от водата.
В дълбока купа накъсваме айсберг на парчета (или го нарязваме на ленти - според предпочитанията).
Прибавят се сушените домати, нарязани на жулиени, разполовените чери доматчета. Добавя се киноата.
В малка купичка смесваме зехтин, пресен лимонов сок и хималайската сол - количествата им са според вкуса ви. Поливаме салатата и я разбъркваме лекичко. Сложете я в чиния за салата.
С белачка за зеленчуци правим люспи от пармезан и слагаме най-отгоре.
Тиквеното семе сотираме за кратко в нагорещен тиган и поръсваме салатата.
Добавете маслините и салатата е готова за консумация.