Gotvach.bg»Рецепти»Супи»Чорби и супи»Свинска Супа»Свинска супа с аспержи и зелен фасул

Свинска супа с аспержи и зелен фасул

Rosi StoyanovaRosi Stoyanova
Администратор
1k3k9k
Свинска супа с аспержи и зелен фасул2 / 2
06/03/2010
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
15 мин.
Готвене
30 мин.
Общо
45 мин.
Порции
6-8
"Убедени сме, че ще се влюбите в тази супичка"

Необходими Продукти

  • свинско месо - 300 гр.
  • аспержи - консерва 150 гр.
  • зелен фасул - 150 гр.
  • лук - 1 глава
  • чесън - 2 скилидки
  • копър
  • лимонов сок
  • масло - 40 гр.
  • брашно - 1 с.л.
  • сол
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Нарязаното на кубчета месо се слага в студена вода и се вари на умерен огън. Когато водата заври, се прибавя сол на вкус.

Слагат се нарязаните лук, зелен фасул и аспержи.

Готовата супа се сгъстява с препърженото в кравето масло брашно.

Подправя се с лимонов сок и счукания чесън и се поръсва с нарязан на ситно копър.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4
51
41
31
20
10
Дай твоята оценка: