Начин на приготвяне
Измиваме бялото месо и го режем на хапки. Слагаме месото в купичка. Вътре добавяме солта, черния пипер и соевия сос. Почистваме скилидките.
Нарязваме на ситно чесъна и го слагаме и него вътре. Объркваме много добре с лъжица.
Оставяме в хладилника да си поеме вкусовите за 1 час. В друга купичка разбиваме едно яйце с вилица.
Вътре добавяме брашното и смлените орехи и разбъркваме много добре до гладка кашичка.
Слагаме олиото в тиган на котлона да сгорещи.
Пилешките хапки вече са си поели всичко. Потапяме една по една хапките в кашичката и слагаме да пържим в олиото.
Пържим от двете страни.
Да ви е сладко!
Чудно мезе за бира.