Начин на приготвяне
Лукът, морковът и пиперките се нарязват на кубчета и се запържват. Когато лукът започне да става прозрачен, се прибавят и нарязаните картофи.
Запържват се малко и те и се добавя червен пипер. Разбърква се добре, докато се разтвори червеният пипер.
Налива се вода около 1-2 ч.ч. Когато заври, се прибавят замразените зеленчуци и тенджерата се похлупва с капак.
Оставят се да се задушат, а през това време се нарязва доматът. Прибавя се заедно със сока му. Слагат се и подправките и се разбърква хубаво.
Отделно се приготвят соевите хапки, като се слагат в гореща вода, докато се надуят и омекнат.
Когато са готови, се прибавят в тенджерата да приемат от вкусовете.
Разбърква се и се оставя да ври до готовност на зеленчуците.
Когато всичко е готово, се добавя наситненият магданоз и се сваля от котлона.
Вегетарианските соеви хапки с картофи и зеленчуци са готови.