Заешко месо с горчица

Rosi StoyanovaRosi Stoyanova
Дарт Вейдър
1k
2k
3k
07/10/2012
"Запомнете го от нас - вкусният заек иска мариноване, готвене на тих огън и приятна компани, която да дегустира крайния резултат "
Приготвяне20 мин.
Готвене100 мин.
Общо120 мин.
Порции4-5
Сготви+1 точка
1 Потребител сготви тази рецепта
  • Преглеждания общо5 871
  • Преглеждания за месеца64
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг4.3 от 5
  • Сготвена1

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Горчицата се смесва със соевия сос и смленият кориандър. Добавя се заешкото месо, разделено на порции и се овалва добре. Оставя се в хладилника за 2 часа.

Беконът и лукът се нарязват на ситно и се запържват в олиото до златисто. Изсипват се в огнеупорна тавичка.

Месото се овалва в галета. Поставя се върху бекона и лука. Отгоре се поръсва с разтопеното масло и се похлупва.

Пече се в предварително загрята фурна на 180 С за 1 час. След 40 минути се махна капака, за да покафенее отгоре месото.

Чук за месо с брадвичка-46%
Страхотен аксесоар за вашата кухня:
Чук за месо с брадвичка
13.00 лв.
7.00 лв.
Виж ››

Инструмент за месо 2 в 1 - чук за месо с брадвичка. Обработете всяка пържола или ребърца, поднасяйки на близките си крехко и вкусно месо. С брадвичката може да оформите перфектните стекове, после да ги начукате с чука и да ги метнете във фурната или на скарата.

Рейтинг

5 4
4 0
3 2
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар