Заешко месо с горчица

ГароГароНовак
07/10/2012
"Запомнете го от нас - вкусният заек иска мариноване, готвене на тих огън и приятна компани, която да дегустира крайния резултат "
Приготвяне20 мин.
Готвене100 мин.
Общо120 мин.
Порции4-5
Сготви+1 точки
1 Потребител сготви тази рецепта
  • Преглеждания общо4 878
  • Преглеждания за месеца41
  • Преглеждания за седмицата19
  • Рейтинг4.3 от 5
  • Сготвена1

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Горчицата се смесва със соевия сос и смленият кориандър. Добавя се заешкото месо, разделено на порции и се овалва добре. Оставя се в хладилника за 2 часа.

Беконът и лукът се нарязват на ситно и се запържват в олиото до златисто. Изсипват се в огнеупорна тавичка.

Месото се овалва в галета. Поставя се върху бекона и лука. Отгоре се поръсва с разтопеното масло и се похлупва.

Пече се в предварително загрята фурна на 180 С за 1 час. След 40 минути се махна капака, за да покафенее отгоре месото. подобни рецепти тук

Рейтинг

5 4
4 0
3 2
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар