Тази рецепта коментираха

Анонимен
she
she
Неразбрах къде се слага сметаната?
08.01.2013 16:22
Софи
Софи
Много вкусни станаха, слагам малко повече сметана и стават супер.
29.12.2012 16:15
Диди
Диди
Запържва се бекон с малко лук, чер пипер и се оставя на страна. Сваряват се макароните и след като се отцедат от водата се прибавят към бекона и лука. Загряват се и се добавят 2 разбити яйца и тигана се маха веднага от огъня, като същевременно се продължава да се разбъркват спагетите. Целта е не да са пържени, а да бъдат като крем. Така се правят в Италия и не се слага сметана, нито босилек.
22.12.2012 17:35
6
Ивончето
Ивончето
Довечера ще я пробвам, няма как да не стане супер вкусно
22.12.2012 11:26
заместника....
заместника....
всичко е неред,но спагетите са много!100 грама не сварени спагети са напълно достатъчни за един човек да се нахрани,а тази смета е точно за тези 100 грама спагети.Тя се сгъстява бързо и ако прекалите.... виждате резултата :)
29.11.2012 12:12
2
Шушита
Шушита
Станаха много вкусни. Изобщо не са сухи като сложиш малко вода и следваш рецептата!
26.10.2012 23:42
Стефи
Стефи
Рецептата е идеална! Малко на око слагах някои от продуктите, но съотношението спазих. Наистина превъзходен сос се получи, тази вечер повторно ще готвя Карбонара :) Благодаря за рецептата!
14.10.2012 21:14
1
пупу
пупу
МНООООГО сухи станаха, преседнаха ми. Изпих толкова много бира и още са ми на гърлото :D
08.10.2012 22:39
emi
emi
в оригиналната рецепта не се слага сметана. останалото е ок
26.09.2012 16:34
1
2
bbb
bbb
спагите карбонара не се правят със сметана....
11.09.2012 12:43
1
Жени
Жени
За колко души е рецептата?
10.09.2012 19:08
Здравко
Здравко
аз ги правя и с лук, и с чесън :))
24.08.2012 13:01
1
Valentina
Valentina
Аз правя същите, но не слагам лук, а чесън. Според мен става по-добре. Лукът не ми пасва точно на тази рецепта.
23.08.2012 23:57
1
Мартин
Мартин
Станаха супер! Сосът го направих само с лук, свински гърди и сметана(нямах яйца), но въпреки това стана супер :) Другият път по-добре ! :P
22.08.2012 23:04
1