Лесен тутманик

07/11/2013
Dimitrinka Mihaylova
отDimitrinka MihaylovaНовак
"Лесен селски тутманик, който се приготвя само за 40 минути и е много вкусен"
Приготвяне10 мин.
Готвене30 мин.
Общо40 мин.
Порции6
Сготви+1 точки
11 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо106 519
  • Преглеждания за месеца628
  • Преглеждания за седмицата46
  • Коментирана10 пъти
  • Рейтинг4.3 от 5
  • Сготвена11

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Разбийте продуктите заедно, като най-накрая объркате със сиренето.

Прехвърлете сместа в намазнена тава.

Изпечете тутманика в гореща фурна за около 20-30 минути или до готовност.подобни рецепти тук

5 22
4 6
3 4
2 3
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (10)

ChrisTinne_Sommer
ChrisTinne_Sommer
08.01.2017 13:43
Здравейте,
Останах много доволна от резултата, който постигнах с тази рецепта и си позволих да кача снимка. Според мен това е по-скоро солен кекс, към който може да се добавят и други неща по желание. Аз добавих нарязани обезкостени маслини и сминдух. При възможност препоръчвам печене във кексова форма, подмазана с краве масло. Така става много атрактивен. В този случай обаче внимавайте с печенето, тъй като произведението става доста обемно. Аз пекох първо 15 мин. на загрята на 180 градуса фурна отдолу и после още 20 мин. на комбинирана отдолу и отгоре с вентилатор. Изпече се много добре и се отлепи лесно. Препоръчвам горещо! Да ви е вкусно!
3
0
Петя
Петя
15.03.2014 20:04
аз го знам това като бърза баница - 2 яйца, 1 кофичка кисело мляко , 1 ч.л. сода ( равна, иначе бие на сода след като се опече), брашно колкото поеме, сирене - въпрос на вкус, повече или по малко. 1 ч.л. сол и 1/2 ч.ч. олио , приготвянето е по същия начин, както по - нагоре е описано, само че содата я прибавям в киселото мляко да шупне. :))
19
1
аз
аз
05.02.2014 14:28
аз сложих и сминдух,стана чудо
8
2

Виж всички коментари или напиши такъв