Начин на приготвяне
Разбийте продуктите заедно, като най-накрая объркате със сиренето.
Прехвърлете сместа в намазнена тава.
Изпечете тутманика в гореща фурна за около 20-30 минути или до готовност.
Разбийте продуктите заедно, като най-накрая объркате със сиренето.
Прехвърлете сместа в намазнена тава.
Изпечете тутманика в гореща фурна за около 20-30 минути или до готовност.
Коментари
Останах много доволна от резултата, който постигнах с тази рецепта и си позволих да кача снимка. Според мен това е по-скоро солен кекс, към който може да се добавят и други неща по желание. Аз добавих нарязани обезкостени маслини и сминдух. При възможност препоръчвам печене във кексова форма, подмазана с краве масло. Така става много атрактивен. В този случай обаче внимавайте с печенето, тъй като произведението става доста обемно. Аз пекох първо 15 мин. на загрята на 180 градуса фурна отдолу и после още 20 мин. на комбинирана отдолу и отгоре с вентилатор. Изпече се много добре и се отлепи лесно. Препоръчвам горещо! Да ви е вкусно!