Начин на приготвяне
Смесете сметаната и крема сиренето, докато се получи гладък крем. Гъбите нарежете и задушете до готовност в 2 с.л. масло.
Нарежете на тънки ивици шунката, киселите краставички и моцарелата. Маслините обезкостете и разполовете.
В подходящ поднос или тава започнете да редите тортата, като първата палачинка мажете с бялата смес и разпределяте от продуктите на вкус.
Следващата палачинка се маже с лютеница или доматено пюре и пак се разпределят продукти на вкус.
Така до изчерпване количествата. Отгоре цялата торта се наръсва обилно с настърган кашкавал.
Слага се да се запече в силно загряна фурна до приятен загар на кашкавала. Поднесете палачинковата торта Престиж охладена.
Коментари