Пилешки рулца в бекон

DenicaDenica
Новак
1558343
Пилешки рулца в бекон1 / 2
16/01/2013
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
10 мин.
Готвене
30 мин.
Общо
40 мин.
Порции
6
"Когато едно гурме ястие се приготвя толкова лесно, не се притесняваме да поканим на гости дори най-капризните гастрономи!"

Необходими Продукти

  • бекон - 12 беконови лентички
  • пилешко месо - 6 обезкостени без кожа пилешки гърди
  • крема сирене - 1 пакет
  • гъби - 6 броя
  • сол
  • черен пипер - на вкус
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Начукайте с кухненски чук пилешкото месо, като отвън го поръсите с черен пипер и сол. Нарежете гъбите. Върху всяка една от пилешките гърди, намажете слой от крема сирене, наредете гъби и завийте.

Сложете по две парчета бекон около пилешкото роле и забодете с клечки за да не се разпадне.

Вече готовите рола се поставят в намазнена тавичка. Пилешките рулца в бекон се пекат на средна температура около 250-300 за около 30-35 мин.

Преди сервиране клечките се махат.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4.5
510
44
32
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари

rosi
rosi
Стана страхотно. Всички гости ги харесаха. Само добавих малко кисели краставички. Благодаря за рецептата.
08.04.2013 00:47
4