Тази рецепта коментираха

Анонимен
Анонимен
Анонимен
Аз слагам и малко винце червено!
09.09.2023 13:36
Анонимен
Анонимен
Някой да обясни ролята на оцета
14.08.2023 17:06
1
Анонимен
Анонимен
Оцетът в комбинация с олио,сол и захар служи като консервант.След изваряването на лютеницата част от него се изпарява и не остава неприятна оцетна миризма.
25.08.2024 14:10
1
Анонимен
Анонимен
И откога в лютеницата се слага оцет?
05.08.2023 22:52
1
Анонимен
Анонимен
Уф, и в лютеничката оцет...
Няма край тая ужасна оцетна миризма.
19.08.2021 20:21
1
1
1
Анонимен
Анонимен
Оцетната миризма изчезва при топлинна обработка.
20.08.2024 10:17