Тази рецепта коментираха

Анонимен
Анонимен
Анонимен
Когато започне ферментация и започнат да се образуват мехурчета колко време се изчаква за да се прецеди и отстрани плодът ?
15.11.2024 00:01
Анонимен
Анонимен
Если воду не кипятить, то все прекрасно забродит без сахара или дрожжей.
15.09.2023 15:43
7
2
ВИЛИ-Виолета Матева
ВИЛИ-Виолета Матева
Този оцет аз лично ползвах докато свърши в шишето ,на дъното се получава утайка ,но няма проблем ,така трябва да е !
16.08.2020 16:00
10
2
Габриела
Габриела
Можете ли да ми кажете колко време може да се ползва след това оцета?
16.08.2020 13:38
5
1
1
Анонимен
Анонимен
Me gustaria tener la receta por cantidades o sea # de manzanas a usar. Y tazas de azucar o miel para echarle al agua .. Si es posible La Cantidad en la Receta
17.07.2023 16:05
1
ВИЛИ-Виолета Матева
ВИЛИ-Виолета Матева
Добавих снимки за да се види как протича процеса След 18 дни го прецедих през сито и налях в стъклени бутилки.В малката кутиика е оцетната гъби ,ще пазя в хладилника може и втора доза да направя но този път ще сложа само 200 гр мед да е още по здравословен.Оставям оцета да се избистри и отново ще прецедя След 3-4 дни мога да ползвам за консумация !
27.09.2018 09:14
49
12