Не си струва нито времето, нито продуктите. Безвкусно. Не мога да разбера как има толкова положителни оценки. По-добре да бях направила картофена салата и кюфтета, щеше да ми отнеме същото време, а вкуса е уникален.
16.04.2024 22:36
Потребител#232485
Сготвих го много е лесно и вкусно определено ще го сготвя пак!
21.05.2019 20:59
1
Веселина Гатева
Овчарски пай
22.08.2017 18:13
1
Нино
Не точно, подобно след многократни успешни проби. Запържва се лука и се добавя каймата раздробена. Междовременно се преготвя пюрето и се изпечват два патлажана.Садържанието им се смесва с полувината от пюрето и част се разбърква с каймата, домати и настъран кашкавал, сол, черен пепер, паприка. Снема се от котлона. В подмазената тава се растила пюрето, върху него смеса на кайма,следва останлата част на смеса пюре с патлажан и отгоре наливка (мляко,брашно,яйце,индйско орхче)и се пече в умерена фурна докто се получи златиста коричка. Не е аламинт обаче емного вкусно и си струва труда.
04.10.2014 20:07
9
Ели
Вкусно е.Това е румънска мусака
12.11.2013 01:09
5
4
Десита
Ако някой го е правил, нека сподели дали е сполучливо и вкусно. Стига сте писали ама на снимката така, пък то не е се слага това и не знам си още какви ли не простотии. Може ли да сте толкова маломнимни!!!
03.11.2013 20:05
1
1
Geri
Az cam go pravila ,i e mn vkucno ,no bez patlajani i nikvi zaluvki.Zaparjva ce malka glava luk,chervena i zelena chushka sitno narqzani.Dobavq se i kaimata.Kogato se zadushat zelenchusite c kaimata se mahat na ctrani da pozastinat malko.Prez tova vreme cvarenite kartofi gi pravim na pure.V tavichka clagame parvo ot pureto ,posle ot kaimata s zelenchusii taka dokato dokato ctignem do pocledniqt red koito trqbva da e ot kartofenoto pure porasvame s sitno nastargan kashkaval i zapichame v zagrqtata furna,za okolo 15/20 minuti.Ctrahoten e...Tuk pri nas mu vikat..«pastel de carne»...
22.10.2015 21:59
2
3
MARIA
НАДЯВАМ СЕ ДА Е И ТАКА ВКУСНО КАКТО Е ХУБАВО
01.11.2013 14:11
1
Елка Георгиева
Благодаря, отдавна търся тая рецепта!
30.10.2013 13:52
1
златка
Бахти и коментарите. Ами първо си направете труда и го пригответе, после казвайте как изглежда снимката и дали е аламинут или не. По принцип аламинутите се приготвят с предварителни полуфабрикати, като например предварително сварени картофи.
30.10.2013 12:56
4
Татяна
Това ястие не бих го нарекла аламинут защото не се готви за минути, а поне за час и половина :) иначе изглежда вкусно
30.10.2013 11:26
7
Вики
Каймата не се ли пържи първо?
30.10.2013 08:10
2
4
Маги
Нали не трябва да се яде месо с картофи..
29.10.2013 18:19
4
мими
Снимката изобщо не отговаря на списъка с продуктите.Първо,защото каймата в ястието е червена, ав рецептата няма домати и второ, картофените пластове на снимката са се разтекли, сякаш има кашкавал, а в рецептата кашкавала е отгоре.На снимката отгоре има сирене.Някой ше го сготви това чудо и ше се чуди защо не му се получава като на снимката.така не става...47062
Тази рецепта коментираха
Подобни рецепти
Последно Коментирани