Тази рецепта коментираха

Анонимен
Неси
Неси
не съм опитала още рецептата, но към последния коментатор, причината може да е във вида картофи :)
според собствения ми опит обаче пасирането не е най-добрият вариант. лично аз като първата коментаторка предпочитам намачканите с преса картофи. тогава не лепнат и не стават съвсем на каша,а по-скоро на идеално пюре. и пак зависи от картофите.
предполагам, че и със сиренце ще са доста вкусни.
04.08.2013 16:00
Ани
Ани
Аз даже не ги правя с пасатор,а ги мачкам докато са топли.Получиха се супер и бяха много вкусни :)
04.08.2013 12:48
Рони
Рони
По добре е да се намачкат картофките с масло,че след пасатора много лепнат :) Иначе всичко е идеално ;)
01.08.2013 12:50
9999
9999
кКартофите трябва да поизстинаткогато се избелят и пасират и тогава да се работи с тях,в противен случай се пръскат като се пържат.
22.05.2013 18:46
simbatka
simbatka
Не става изобщо така както е описана рецептата. След като се пасират картофите така лепнат, че изобщо не може да се направи какво и да е било с тях. Съжалявам,но нещо е пропуснала авторката, а така ми хареса рецептата и нямах търпение да я направя. Разочарована съм!!!
25.04.2013 22:31