Тази рецепта коментираха

Анонимен
Анонимен
Анонимен
Забравих да ви напомня,че крема по този начин изисква 60 гр.ношесте на 1 л.мл.
24.05.2023 13:39
4
1
Rositsa Ivanova
Rositsa Ivanova
Рецептата тук е със 100, защо смятате, че са достатъчни 60?
08.01.2024 17:48
Анонимен
Анонимен
Когато престоят една нощ крема се втечнява ?
23.04.2023 16:25
1
1
Rosi Stoyanova
Rosi Stoyanova
Привет, може би не е добра идея да го оставяте за цяла нощ... Също така, забележете, че е упоменато - преди да се използва, кремът се разбиване отново с миксер на висока скорост, за да стане пухкав :)
27.04.2023 17:15
Анонимен
Анонимен
Ако може друга снимка, че това изглежда на нещо друго!
02.12.2023 22:25
1
Анонимен
Анонимен
Крема не се втечнява.Може преди да направите крема ,във леко врящо мляко да сложите със суп .лъжица твърдо разбити белтъците.След няколко минути след като ги обръщате внимателно ги изваждате в чиния.След това правите крема и още не много топъл сипвате белт.топки и разбърквате лекоРазсипваъе в купички и десерта е готов.
В този вариант не се слага масло.
24.05.2023 13:35
1
Анонимен
Анонимен
А белтъците?
08.03.2023 15:59