Забравих да ви напомня,че крема по този начин изисква 60 гр.ношесте на 1 л.мл.
24.05.2023 13:39
4
1
Rositsa Ivanova
Рецептата тук е със 100, защо смятате, че са достатъчни 60?
08.01.2024 17:48
Анонимен
Когато престоят една нощ крема се втечнява ?
23.04.2023 16:25
1
1
Rosi Stoyanova
Привет, може би не е добра идея да го оставяте за цяла нощ... Също така, забележете, че е упоменато - преди да се използва, кремът се разбиване отново с миксер на висока скорост, за да стане пухкав :)
27.04.2023 17:15
Анонимен
Ако може друга снимка, че това изглежда на нещо друго!
02.12.2023 22:25
1
Анонимен
Крема не се втечнява.Може преди да направите крема ,във леко врящо мляко да сложите със суп .лъжица твърдо разбити белтъците.След няколко минути след като ги обръщате внимателно ги изваждате в чиния.След това правите крема и още не много топъл сипвате белт.топки и разбърквате лекоРазсипваъе в купички и десерта е готов.
В този вариант не се слага масло.
В този вариант не се слага масло.