Тази рецепта коментираха

Анонимен
Анонимен
Анонимен
Бакпулвер, кисело мляко и сода – колкото пъти съм се доверявала на такива рецепти, толкова пъти нещото е ставало клисаво.
21.01.2023 20:34
1
3
Анонимен
Анонимен
Браво!
Много сполучлива и лесна рецепта!
11.12.2022 10:13
4
Анонимен
Анонимен
Защо на слаб огън? Няма ли да станат мазни?
05.02.2022 16:33
5
1
Покажи всички подкоментари
Потребител#228855
Потребител#228855
Моята любимка Мария Симова! Готвя всички ваши рецепти. Аз съм готвачка с професионален опит от средиземноморската кухня и по- точно Милано и смея да твърдя, че от вас се научих да готвя българска кухня и към момента практикувам в България.
09.09.2019 09:32
14
1
1
Покажи всички подкоментари