Тази рецепта коментираха

Анонимен
Анонимен
Анонимен
Това е най ТОЧНАТА рецепта. Правя по нея вече десет години хляб. Правя с бяло брашно. Правя само с пълнозърнесто.
19.02.2024 10:38
Анонимен
Анонимен
Това е най-лошата рецепта. Съжалявам за опита си. Сториха ми се лошо подредени пропорциите, но реших да ги спазя! Изложих се адски много, нито е избухнал , нито е вкусен. Регулирайте си пропорциите , солта е адски много, захарта също, маята е малко за това количество брашно!!!!! Като цяло, поредното разочарование от Вашия сайт !!!
11.12.2022 20:32
6
2
Анонимен
Анонимен
Това за какъв грамаж е ?
25.01.2022 16:01
1
1
Покажи всички подкоментари