Здравейте, рецептата е моя и трябва да направя уточнение, що се отнася до пастата от чушки, която не е спомената в продуктите - 1ч.л паста от чушки. И да поясня,че ако ползвате паста от чушки не се слагат сурови такива.
Също така различните сортове нахут (също като боба) се варят различно време. Този от Лидл се вари най-дълго, но остава цял с перфектни зърна ,другите които съм пробвала се разкашкват.
19.02.2019 15:18
1
1
Анонимен
Здравейте, благодаря за рецептата . Искам да ви попитам може ли сушения нахут да го направя на брашно, за да направя Индийското Ладу.
Също така различните сортове нахут (също като боба) се варят различно време. Този от Лидл се вари най-дълго, но остава цял с перфектни зърна ,другите които съм пробвала се разкашкват.