Тази рецепта коментираха

Анонимен
Анонимен
Анонимен
Доста прилича на любимия ми кавърма кебап. Слага се праз:лук 3:2, бяло вино, малко дом.пюре, риган, даф.лист и 3-4 зърна бахар и свинска плешка, нарязана на малки парченца. Похлупва се д капак и се оставя на слаб котлон за поне 2 ч
15.12.2022 20:50
Анонимен
Анонимен
Много вкусна стана. Благодаря!
25.11.2022 19:49
petur
petur
Супер...
27.02.2015 09:07
2
Иван
Иван
От коя част на прасето е месото
13.01.2015 01:57
1
мария
мария
Страхотна рецепта пробвала съм я! :)
17.02.2014 18:17
5
Milena
Milena
Ще я пробвам тази рецепта :)
09.01.2014 11:07
2