На по слаба фурна трябва да го печете, пробвайте на 160 градуса, постепенно да се вдига и запича. :)
04.04.2018 14:25
7
Анонимен
Много вкусно!
03.04.2018 22:10
3
1
Марин
Доста меко тесто се получи и трудно се сплита.Иначе козунака не е лош,но трябва да се има впредвид че доста бухва и си трябва по-големичък съд за печене
16.03.2018 20:14
1
1
мариана
Половин кубче мая или 40гр., което е цяло кубче??
03.04.2014 08:13
50
4
Sofiq
Радвам се, че се е получил козунакът ви,но просто забравих да спомена за тестото.Би трябвало да лепне ,а да не е сухо.Просто го оформяте върху леко набрашнена повърхност или си мажете ръцете с мазнина :)
06.05.2013 09:02
10
16
таня
Козунака наистина става без месене.Правих и стана наистина страхотен.Тестото не е чак толкова рядко,просто лепне по ръцете,затова при второто примесване ръцете се потапят в мазнина и тогава се меси.Това не са обяснили в рецептата,което според мен е голям пропуск.
05.05.2013 20:24
16
4
2
Анонимен
Обяснили са в рецептата
16.02.2023 08:57
елиза
точно така...има пропуск и то голам,защото изхвърлих всичко,изгубено време в очакване на топъл козунак
05.04.2015 18:32
12
6
ани
Страхотен се получи.Сладък и пухкав и много лесен.
05.05.2013 19:11
8
7
МЕГИ
И как от рядко тесто се получава след втасването твърдо тесто чак и да се навива на руло,май сте смесели све отделни рецепти.
Тази рецепта коментираха
Подобни рецепти
Последно Коментирани