Тази рецепта коментираха

Анонимен
Христо Славейков
Христо Славейков
Изпекох ги на грил - тиган 2 + 3 минути на страна с редуване...Станаха фантазия!!!
13.12.2022 20:35
Eli Kapitanova
Eli Kapitanova
Когато се слагат да се пекат и остане от сместа слага ли се в тавата или се маха,това не разбрах.
19.12.2019 09:41
2
Сергей Анчев
Сергей Анчев
Как се пекат? На 160 гр. или 230 гр. - Това според мен е много важно.
29.11.2019 20:57
7
Ивелина Асенова
Ивелина Асенова
Стават вкусни пържоли! Аз съм правила на грил тиган и освен чубрица сложих и мащерка! Съпругът ми много ги хареса! Използвам тази марината и за телешко месо, става супер крехко наредено в гювече с ред пържоли, нарязани 3 глави лук на шайби , 2-3 морков нарязани, сока от маринатата и 1чаена чаша бяло вино! Разбира се с медът не трябва да се прекалява! Бон апети!
07.10.2019 15:17
4
1
Бойчо Николов
Бойчо Николов
Трябва да не се прекалява с меда. Тогава не е толкова вкусно.
09.09.2018 12:05
3
Банго
Банго
Колко време се пекат в тава и на колко градуса ?
11.02.2014 17:16
21
3
христова
христова
намажете пържолите с мед сложете ги в тавичка покрийте ги с кола след 4ч ги извадете може да ги сложите на скара или да ги печете само че ги намаслете
18.11.2013 10:20
7
1
Надя
Надя
Рецептата е много сполучлива, правя я редовно и с пилешки пържоли,не ми се вписва само чубрицата, според мен е излишен елемент.
06.10.2013 18:30
12
3
Хело Кити
Хело Кити
Феноменални мръвчици си направихме,благодаря за готината рецепта!!!
04.10.2013 18:46
2
Илияна Апостолова
Илияна Апостолова
За първи път пробвам тази комбинация мед-свинско месо и съм очарована. Пържолките станаха много крехки и ароматни. В маринатата добавих горчица и вино, а вместо зехтин и оцет сложих съответно олио и лимонов сок. Опитайте и вие, няма да съжалявате :)
27.10.2012 19:52
8
5
вальо
вальо
ммммм
12.10.2012 19:00
Петя
Петя
Пържолките са страхотни!Аз ги правя редовно и резултатът всеки път е чудесен!Препоръчвам рецептата горещо!
03.07.2012 19:54
Симона
Симона
Браво. Правих ги вчера и станаха чудесни.
02.01.2011 21:11
1