Тази рецепта коментираха

Коментари (3)

Изпрати
Rosica Kamenova
Rosica Kamenova
06.11.2019 10:41
Изпробвах рецептата много ми хареса ще ги правя отново
1
0
Галя Иванова
Галя Иванова
08.08.2019 06:55
Изпробвахме рецептата. Станаха хубави. Определено ще използваме често. Благодаря за рецептата!
16
2
Ani Petrova
Ani Petrova
13.07.2019 05:49
Прословутите кашкавалки душички нямат нишо общо с наименованието си. Вместо да са меки като душички по скпро станаха много твърди и не се учудвам защото само със сода и бакпулвер не могат да станат пухкави и меки като душички. Този които е написал тази рецепта маи никога не я е проготвял. Освен това ако се пече на 200 градуса за 20 мин стават като камък. Добре че поне ги пекоха на 180 градуса за 13 мин и пак почти се препекоха. Изобщо рецептата е фалшива. Моля ви пъбликуваите рецепти които са изпитани а не фантасмогории. Кашкавала изтича при печенето и се получи само твърд хляб.
5
7
Rosica Kamenova
Rosica Kamenova
06.11.2019 10:42
Не сте следвали рецептата вероятно
1
0