Тази рецепта коментираха

Анонимен
Анонимен
Анонимен
Аз правя топчета от тестото,нареждам в намазнена тава на разстояние,не можа с жълтък ,а направо забучвам малко чисто масло отгоре и върху него слагам настъргания кашкавал.Така стават мекички и са вкусни докато са топли ,като изстинат ядем ги ,но с кисело мляко
14.01.2024 22:32
2
Irena
Irena
Много вкусно!
05.07.2023 10:37
2
Анонимен
Анонимен
Вярно е, че на 200 градуса прегарят, а и бих добавил половин лъжичка сол
18.08.2022 08:21
2
Rosica Kamenova
Rosica Kamenova
Изпробвах рецептата много ми хареса ще ги правя отново
06.11.2019 10:41
2
Галя Иванова
Галя Иванова
Изпробвахме рецептата. Станаха хубави. Определено ще използваме често. Благодаря за рецептата!
08.08.2019 06:55
37
2
Ani Petrova
Ani Petrova
Прословутите кашкавалки душички нямат нишо общо с наименованието си. Вместо да са меки като душички по скпро станаха много твърди и не се учудвам защото само със сода и бакпулвер не могат да станат пухкави и меки като душички. Този които е написал тази рецепта маи никога не я е проготвял. Освен това ако се пече на 200 градуса за 20 мин стават като камък. Добре че поне ги пекоха на 180 градуса за 13 мин и пак почти се препекоха. Изобщо рецептата е фалшива. Моля ви пъбликуваите рецепти които са изпитани а не фантасмогории. Кашкавала изтича при печенето и се получи само твърд хляб.
13.07.2019 05:49
10
28
2
Покажи всички подкоментари