Чета всички коментари и рецептата и не ми става ясно как едно към едно тоест литър оцет и килограм захар така ли да разбирам и вода не видях никъде дали се слага и колко!???Моля някой който е правил рецептата да одговори ще съм много бларгодарен
28.09.2023 19:28
8
1
7
Анонимен
Много са хубави
13.08.2024 16:53
2
Анонимен
Не се слага вода.
12.08.2024 13:24
1
Анонимен
Без вода,точно както е рецептата,правя я отдавна,вкусотия,но ползвам всякакви чушлета ,не само рибки.
21.07.2024 19:15
Анонимен
Рецептата е уникална. Вида не се слага. Правя я от няколко години страхотна е. Само че като изстине марината. Слагам чушлета в марината за 34 часа и тогава ги редя в бурканчетата. Затварям и прибирам в шкафа
18.07.2024 18:07
2
Анонимен
Без вода
18.07.2024 10:00
1
1
Анонимен
Чаша оцет чаша захар, вода не се слага и не се заварят
16.07.2024 10:27
Анонимен
Не се слага вода само оцета и захарта правя ги много са хубави
25.10.2023 16:45
Анонимен
Всяка година ги правя така.
18.09.2023 19:56
1
1
Анонимен
Бладарна съм на Авторката, много добре се получи!
17.08.2023 18:22
2
1
Анонимен
На дъното на всеки буркан слагам 5с.л.оцет+1 с.л.равна сол +11/2с.л.захар.С препечените горещи чушки пълня буркана.Запечатвам с капачката и обръщам. 5 дена ги обръщам и са готови
04.08.2023 12:56
43
5
1
Анонимен
На колко голям буркан?
15.08.2023 21:01
1
Анонимен
С количеството марината,което се получава залях 3кг рибки. След като ми остана марината и не исках да я изхвърлям прецених,че ще стигне за още два буркана в моя случай,което отговаряше на около 800гр чушки,но аз купих още един кг и ми стигна точно.Остснаха ми 5 чушлета.Сложих 1 и 1/2 суп лъжици сол.
16.10.2022 11:33
26
11
Анонимен
Стерилизирам си бурканчетата само за затваряне на капачката и - шапка на тояга - в момента ядем чушленца от 2020 год.
10.10.2022 20:47
10
Анонимен
Немога да определя солта
05.10.2022 20:58
2
1
Анонимен
Ползвам рецептата от няколко години и слагам 4-5 супени лъжици / зависи от големината на с.л./
10.10.2023 22:00
Анонимен
Пропорцията оцет/захар за много люти рибки ли е подходяща или няма значение ако са леко люти.Понеже знам,че оцета и захарта убиват лютивината и дали ще е добре за леко люти чушлета?
04.10.2022 12:56
7
1
Анонимен
Захар 1 килограм???
31.08.2022 18:47
3
3
2
Анонимен
Колко, оцет, колко захар, колко сол и колко чушки но не ми говори 1:1
27.01.2024 21:27
Анонимен
И на мен ми се видя много,но реших да спазя рецептата и не сгреших.В първия момент след сваряването ми се стори много сладко,но след като се залеят чушките те някак си я поеха и не е прекалено сладко а точно.Но все пак зависи обичате ли таку в тип вкус.Аз например обичам и туршии,камби да са ми по-сладки.
16.10.2022 11:38
1
Людмила
Любимо люто! Рецептата е много добра!
28.08.2022 16:05
7
Руми
Уникални ми се получиха. Благодаря ❤️
28.08.2022 11:39
1
Анонимен
Doliva li se Voda?
10.08.2022 12:32
5
3
1
Анонимен
Не
18.08.2024 16:25
Анонимен
Това е любимата ни рецепта за рибки. Няма такъв вкус, уникален. Правя в количества и все не са достатъчни. Опитайте, няма да съжалявате. Благодаря на авторката за споделената рецепта. Пробвала съм много рецепти, но тази е ммммм, ох окапах се ?
15.07.2022 11:31
13
6
1
Анонимен
Колко време и в какво помещение могат да се сэхраняват, при условие, че не се стерилизират?
16.08.2022 19:38
Анонимен
Госпожо или господин.Отворете по нагоре необходими продукти и начин на приготвяне.Това е рецептата.
05.09.2021 18:45
8
Анонимен
Не откривам рецептата
01.09.2021 16:19
2
2
Ваня Георгиева
Опитайте тази пропорция за соса и ще останете очаровани от вкуса като цяло на рибките. Когато я направих за първи път се влюбихме в тази рецепта. Опитайте! :)
Тази рецепта коментираха
Подобни рецепти
Последно Коментирани