Тази рецепта коментираха

Анонимен
Потребител#203627
Потребител#203627
Super recepta! Nepremenno zalejte s maslo I vsichko ostanalo! Napravih dve - ednata s limon ednata s portokal - oblizaha si vsichki prustite!
24.12.2017 22:22
"АЙШЕТО"...
Ало...снимката е на класическа турска баклава с чам фъстък...че е снимана даже и в кутия с фолио както я продават в Турция...
23.06.2015 17:33
1
3
Даниела
Даниела
Не би трябвало да залива с масло, след като тестото е бутер.То е доста мазно
29.03.2015 14:02
3
Даниела
Даниела
Какво не разбираш? Навива ги на руло жената и после ги реже. Не прави баклава на пластове, а на малки рулца.Какво сложно има да не се разбере???
29.03.2015 13:58
1
Petq_L
Petq_L
А заливаш ли ги с масло преди да ги опечеш?
04.09.2013 12:20
3
Руми
Руми
Не разбирам. Поръсете върху всяка лента със ситно счуканите или смлени орехи. (Навийте)????? стегнато лентите и ги подредете в подмазнена тава.
24.07.2013 11:50
1
1
Покажи всички подкоментари