Тази рецепта коментираха

Анонимен
Христо Славейков
Христо Славейков
Хубава и интересна кавърма се получи! Само дето не разбах колко захар се слага, пък и не фигурираше в първоначалните продукти. Така че сложих и там една щипка....
08.11.2019 20:04
1
1
Sonya Simeonova
Sonya Simeonova
Радвам се, че Ви е харесала! Благодаря за коментара! Правилно сте сложил една щипка, нужно е само колкото да се карамелизира лука.
08.11.2019 20:15
Miss Tasty
Miss Tasty
еее доматите чери никак не ми се връзват за типично български ястия. Много ги обичам, страхотни са за салати с айзберг, но в случая за това ястие бих ги заменила с един хубав голям белен домат
08.11.2019 14:43
1
1
Sonya Simeonova
Sonya Simeonova
Напълно съм съгласна! В случая обаче разполагах само с тях подръка. Благодаря за коментара, поправям се при следващото му готвене!
08.11.2019 16:48