Gotvach.bg»Рецепти»Ястия с месо»Свинско месо»Кавърма»Вкусна кавърма по радомирски

Вкусна кавърма по радомирски

Вкусна кавърма по радомирски
Снимка: Гергана Георгиева
1 / 3
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
30 мин.
Готвене
40 мин.
Общо
70 мин.
Порции
6

Необходими Продукти

  • свинско месо - 500 г
  • олио - 3 - 4 с.л.
  • праз - 3 - 4 стръка
  • домати - 200 г от консерва
  • сухи чушки - 3 - 4 бр.
  • червен пипер - 1 к.л.
  • сол
  • вода - 200 мл
* мерки и количества

Начин на приготвяне

В дълбок съд задушаваме месото, нарязано на парчета, в олиото и малко водичка за около 20 минути.

Прибавяме лука, нарязан на дребно, доматите, нарязаните сухи чушки, червения пипер, сол на вкус и малко топла водичка.

Разбъркваме добре и оставяме да къкри на тих огън около 30 минути.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
51
40
30
20
10
Дай твоята оценка: