Тази рецепта коментираха

Анонимен
Sevdalina Irikova
Sevdalina Irikova
Привет! Към яхнията се добавя 1 л. бульон, както съм упоменала в съставките. наливаме виното, доматената салца и растителната мазнина. Те са достатъчни. Поздрави!
19.01.2020 17:20
Todor Stavrev
Todor Stavrev
Извинете, искам да попитам колко вода слагате когато варите лещата и после когато се пече добавя ли се още?
19.01.2020 14:38
Н.Акифова
Н.Акифова
Цитирам "Разликата между кулинария и готвене знаетеле каква е, все едно като художник и бояджия"
Вие не готвите и не боядисвате, а сте уникален кулинар и художник.
03.12.2019 10:12
1
Покажи всички подкоментари
Йорданка Тасева
Йорданка Тасева
Браво, радост за окото! :)
03.12.2019 09:33
1
Покажи всички подкоментари