Тази рецепта коментираха

Анонимен
Анонимен
Анонимен
Месото трябва да се увеличи като количество, особено ако е с кокъл?Над 3кг е зеленчука...
19.11.2023 20:33
Анонимен
Анонимен
Имаше толкова реклами,че не можах да видя рецептата
30.10.2023 14:27
2
Анонимен
Анонимен
колко вода
26.10.2023 21:38
Христо Славейков
Христо Славейков
Уникален гювеч! Баща ми на времето точно така го правеше!
15.05.2022 21:10
3
Анонимен
Анонимен
Ястието се прехвърля в гювеч и се пече.

Колко време, на каква температура? С капак, без капак? Кога? Вентилирана фурна? Жалка история...
08.01.2022 10:29
3
5
1
Покажи всички подкоментари
Анонимен
Анонимен
Рецептата е чудесна! Малките гювечета са опция, ако искате да сервирате гювеча на порций.
04.10.2021 16:19
2
Албена Асенова
Албена Асенова
Правя гювеч,но тази рецепта ми се вижда много по добра от моята.Благодаря за рецептата.
13.02.2016 11:19
8
Живко
Живко
Това яастие е неверояатно пробвайтего няама да сажеляавате
26.01.2015 14:15
4
5
руми
руми
супер е
26.12.2014 08:33
2
Ан...
Ан...
много яко стана невероятен е гювечаа
02.02.2014 20:26
3
1
Мирослав
Мирослав
Супер добър гювеч!
15.01.2014 19:50
2
коко
коко
Това със сиренето и яйцето е абсолютна измишльотина-става въпрос за ГЮВЕЧ .а не сирене по шопски ! И когато се готвят червени меса т.е. свинско и телешко се слага чермено вино -за незнаещите и начинаещите....
05.10.2013 02:57
12
7
YNK
YNK
Търсих рецепта за традиционен гювеч и тази е чудесна. Много благодаря.
04.08.2013 18:36
9
1
Gabriela
Gabriela
Само не сте пояснили дали виното е бяло или червено (предполагам е червено), и че грахът е по желание, не е задължителен. Също и, че при малките гювечета се слага сирене и отгоре се чупи по 1 яйце във всяко!
11.02.2013 00:25
1
10
1
Покажи всички подкоментари
Мила
Мила
Много вкусно,благодаря за рецептата:))
06.06.2012 01:11
5
1