Тази рецепта коментираха

Анонимен
Monika Ivanova
Monika Ivanova
Кимион и джоджен не слагам никога на кюфтета
15.05.2016 21:31
1
5
Снежанка
Снежанка
Подправките на кюфтетата са въпрос на вкус на домакинята. Най-вкусните кюфтета, които съм яла ги правеше свекърва ми - с чер пипер и сух риган. Мммммммммм бяха невероятни.
21.01.2014 19:08
2
1
Lillilys
Lillilys
Ето ми вечерята.
01.12.2013 20:17
3
п.стаева
п.стаева
станаха мн хубави благодаря
05.11.2013 11:16
3
Соня Рангелова
Соня Рангелова
На каймата задължително слагам кимион дори когато пълня чушки с ориз и кайма и правя зелеви сарми.
31.10.2013 18:38
5
1
El padrino
El padrino
За първи път чувам на кюфтета да се слага кимион, накебапчета ,да
31.10.2013 15:18
4
1
Соня Рангелова
Соня Рангелова
Не съм казала, че това са класически кюфтета. Това са си моите кюфтета. И ако мислите че джоджена не става за кюфтета , значи никога не сте го опитвали и много сте загубили.И между другото не се правя на интересна, а винаги си ги приготвям по същия начин от 10-12 години.Рецептата я знам от свекърва ми , а тя я знаеше от нейната майка. Така че от 50 години насам в нашето семейство така се правят кюфтетата. Ако и това не е класика здраве му кажи.
17.09.2013 19:49
15
1
Красимир Ицов
Красимир Ицов
смешно е с джоджен нали търсиш КЛАСИКА.Не се излагаи само да си интересна.
21.08.2013 07:44
4
5
Миланова
Миланова
Аз добавям повече неща,например настърган картоф,хляб натопен във вода,на върха на чаена лъжичка сода,повечко лук,чубрица задължително,кимиона не ми върви.
20.08.2013 00:56
7
2