Благодаря за рецептата! Невероятно вкусен и лек сладкиш!
03.08.2014 15:04
Пепа
Наистина много лесен и вкусен сладкиш. Аз го направих със сини сливи и нектарини, но му сложих и есенция ванилия. Чудесен е.
30.08.2013 11:17
1
Мързеланка
Есенцията винаги "пълни" кухнята с ухание и деца! Но и миризмата на маслото е невероятна!
27.07.2017 20:37
Мързеланка
При мен бисквитите оказаха положителен ефект за окончателния вид на сладкиша! Няма нужда от бакпулвер и това е добре, защото аз не харесвам! Ако рецептата не ви харесва, благодаря, но няма нужда да "хейтвате"! Тук сме за да споделяме положителни, а не лоши емоции! Успех в готвенето с любов! :)
25.08.2013 14:58
2
Десислава
При мен се получи перфектно, въпреки че не съм правила сладкиши от години.Сложих половин пакет бисквити закуска от малките, като ги начупих на парчета.Използвах праскови, круши, сини сливи и грозде.Стана много вкусен и няма този ронещ вид, който е на снимката.
25.08.2013 09:51
2
1
1
Мързеланка
Снимките са от администратора на сайта, когато авторът на рецептата не е сложил сам!
27.07.2017 20:35
1
Доби
Аз го направих без бисквити с ябълка,сушени плодове и орехи.Стана бурзо,лесно и вкусно.
24.08.2013 23:08
1
деси
Чудя се защо бяха тези бисквити? При мен само поеха маслото и покафеняха на дъното. Тази рецепта си е класически плодов пай, където плодовете са на дъното върху маслото. Така сладкишът няма да изгори.
24.08.2013 22:39
1
Даниела
Добре е в сместа за заливката да се добави и едно пакетче бакпулвер.Така сладкишът става по-пухкав и обемен.Също така, изпичането става в предварително загрята фурна на 180 градуса без вентилатор за 30 минути.Бисквитите се редят цели върху предварително разтопеното масло.Хубаво е да са тип"чаени".На пазара има богат асортимент с различни вкусове-ванилия,мляко,масло,какао,канела и др.Плодовете могат да се ароматизират с ванилия,коняк,канела,цитрусови кори и др.Добър апетит!
24.08.2013 15:33
Мая Митева
Получи се добре, само където бисквитите се ронят доста иначе на вкус е много приятно. За плодове сложих нектарини, ябълка, сливи и грозде, а бисквитите - "Закуска" с какао. Към 20-та минута го намалих на 180 градуса, защото много взе да кафенее и ме беше страх да не го изгоря, може би понеже го сложих в загрята фурна.
23.08.2013 18:14
Силвия
Много лесен и вкусен сладкиш! Направих го с половината доза и за плодове сложих сливи и пъпеш. Получи се невероянта комбинация. Ще го пробвам и с праскови
23.08.2013 17:27
leonesa
аз да,за закуска в ресторанта се дават малки пакетчета около15гр
23.08.2013 16:54
Анелия
Какво толкова не разбирате,виждали ли сте по малко пакетче от 125 грама ?
22.08.2013 17:31
sheni
Предполагам ,че маслото е 125 гр.
22.08.2013 16:16
Веса Димитрова
Не се разбира,какво се има предвид под малко пакетче масло.Колко грама?
22.08.2013 15:43
Грета
От години си правя тази рецепта, предимно с ябълки. Слагам и ванилия за повече аромат.
22.08.2013 09:06
Eлена
Хареса ми сладкиша. Бърза рецепта и за кафенце е чудесно.
Тази рецепта коментираха
Подобни рецепти
Последно Коментирани