Тази рецепта коментираха

Анонимен
Мария Божилова
Мария Божилова
Рецептата е много точно написана.Специаният нож за гъби се използва за равни и гладки шайби, което е поздравително за автора, че е посочила използването.Степен на приготвяне "Ал денте" е характерна за доброто ризото.Другото е ориз на тенджера.Браво за добрата рецепта.Вместо с лоши коментари, учете се от подобни автори, защото Йорданка няма лоши рецепти и заслужава поздравления!
27.06.2021 17:17
4
Потребител#240253
Потребител#240253
Тъкмо щях да започвам да готвя "нежното" ризото, ама се оказа, че нямам "специален нож" за гъбите, а и не харесвам "ориз ал денте" , щото това значи да ми хруска сърцевината т.е. да не е сварен......му-ха-ха..
24.06.2021 14:22
4
8