Тази рецепта коментираха

Анонимен
Buftichka
Buftichka
Това ми е любимото, но малко по- различно го правя.
24.07.2018 22:13
5
2
Петя Тоскова
Петя Тоскова
Ще пробвам
25.02.2018 19:34
3
Mariana Kovacheva
Mariana Kovacheva
Като се запържи брашното и се слага от бульона, на помощ идва пасатора. Става.....супер гладко. Слагам 1-2бр. дафинов лист и накрая в 1/2 кофичка кисело мляко, 1-2 жълтъка И СОКА ОТ 1/2 или 1 лимон / зависи от количеството фрикасе/. Ще си оближете пръстите!
25.02.2018 17:55
49
5
Григорий Василев
Григорий Василев
Не разбрах кво стана с пилешкото месо след като го разкъсахме на парчета. На мен ми се получи само брашнен сос с аромат на пиле, ама без месо :D
20.11.2017 14:41
43
8
Ceylan Osmanova
Ceylan Osmanova
Всеки път ми се получава с тази рецепта!
07.11.2017 20:21
8
5
Нели Петрова
Нели Петрова
До сега никога не ми се е получавало. С тази рецепта мисля, че ще стане. :)
19.06.2017 15:02
15
2
Ceylan Osmanova
Ceylan Osmanova
Лесно бързо и вкусно !
27.05.2017 15:53
8
Ирена Христова
Ирена Христова
Обичам пиле фрикасе. След малко се залавям с приготвянето му. Благодаря за рецептата :)
25.02.2017 08:50
12
2
anka_neykova
anka_neykova
поздравления за хубавата рецепта ,много обичам фрикасе а рецептата е перфектна, стана много хубаво,..мерси за рецептата
16.02.2017 12:10
10
3
Потребител#184856
Потребител#184856
Рецептата е лесна,бърза,вкусна.Трите важни неща за мен :-)
05.02.2017 20:39
7
2
Потребител#176753
Потребител#176753
Невероятно! Ще пробвам! Гласувам с 5!
22.09.2016 23:07
1
2
Ivo
Ivo
Аз прибавям към фрикасето и счукан чесън . Въпрос на вкус !
20.08.2016 18:35
35
3
Krstina
Krstina
Стана много вкусно.
18.05.2016 18:34
5
К К
К К
Много добре е приготвено и рецептата е много хубава!
17.05.2016 20:59
3
1
Албена Асенова
Албена Асенова
Правила съм веднъж само фрикасе и нещо не ми се получи.Тази рецепта ме вдъхновява да се пробвам отново.
13.05.2016 06:37
10