До сега не съм се престрашила да приготвя фрикасе. Страхувам се да не се пресечат яйцата в ястието. Приготвям бял сос без яйца .
13.01.2016 14:44
2
Monika Ivanova
това не го знаех за белтъците, а имам проблем със застройка за супа
13.05.2016 03:41
Галя
Пресичат се белтъци. Смеси само жълтъците и кис.мляко.
27.01.2016 11:00
8
Мартина Тракова
Когато бульона е топъл,соса става на бучки.
13.12.2015 15:13
3
1
Николай
За да не става на бучки ,слагай бульона охладен или студен,ако нямаш време да се охлади,вдигни тенджерата или тигана настрани от котлона,налей малко бульон като постояно бъркаш с нещото,пак на котлона да заври,ама бъркай с нещото и така докато получиш желаната консистенция,демек гъстота на соса.Имай впредвид,че като се охлади се сгъстява още!Да е като гъста супа примерно-Не се отчайвай -ще стане))
09.01.2016 19:38
6
Petq
Ако се добави и малко чесънче става превъзходно
06.09.2014 16:31
23
Венцислав Александров
ссттррааххооттнноо еее
13.08.2014 18:54
4
3
Dansur
вместо олио запържвам с масло!!!
16.03.2014 18:40
17
2
баба Пена
чудесно се получава ако настържете и малко кора на лимон и прибавите докато ври
18.01.2014 17:21
17
10
Poli !!!
не съм знаела, че мога да готвя толкова вкусно! Много е добро, ще прочета и др. ти рецепти
18.12.2013 12:25
23
3
Мартин
Доста добре се получи, при положение, че го приготвям за 1-ви път :)
24.11.2013 12:05
12
1
Плам
Само не става ясно кога се добавя пилето ...
18.11.2013 19:48
8
2
1
:)
Накрая бе кога :)
25.01.2014 18:49
22
3
Вальо
Получи ми се
17.11.2013 13:40
7
2
Симона
Строхотно е. Препоръчвам го!
20.10.2013 09:20
8
1
Милена
Супер вкусно, всички много го харесаха. Благодаря за страхотната рецепта!
Бульонът го прибавих студен , а пилето сварих с цели моркови и 3 стръка розмарин (после ги отделих), прибавих и малко счукан чесън.
13.10.2013 19:46
6
Иван Златев
Сготвих го за пръв път тази вечер! Стана уникално следвах всички стъпки от рецептата. Препоръчвам го !
15.08.2013 23:14
2
1
stefi
Рецептата е страхотна, става и за начинаещи кулинари.Резултата е празна тенджера минути след приготвянето.Ако не вярвате опитайте!
30.06.2013 18:34
2
Ангел Михалев
За пръв път готвя нещо подобно.... получава се страхотно... но ме посъветваха да си направя ориз със зеленчуци като гарнитура...почти както пише най-отдолу
24.03.2013 10:04
1
Елица
страхотна е рецептата!!!
09.11.2012 10:15
1
Златка
Готвя тази рецепта вече 2 пъти, децата ми го ядат с удоволствие!
12.09.2012 21:56
2
1
teodora
Тепурва се уча да готва и като за първи път стана мн вкусно.Даже и наще го харесаха
30.07.2012 16:14
2
4
Ива
много вкусно! аз вместо кисело мляко сложих сок от половин лимон и пак стана супер! и магданоз отгоре;)
Бульонът го прибавих студен , а пилето сварих с цели моркови и 3 стръка розмарин (после ги отделих), прибавих и малко счукан чесън.