Тази рецепта коментираха

Анонимен
Илияна Димова
Илияна Димова
До сега не съм се престрашила да приготвя фрикасе. Страхувам се да не се пресечат яйцата в ястието. Приготвям бял сос без яйца .
13.01.2016 14:44
2
Покажи всички подкоментари
Мартина Тракова
Мартина Тракова
Когато бульона е топъл,соса става на бучки.
13.12.2015 15:13
3
1
Покажи всички подкоментари
Lillilys
Lillilys
За пореден път не устоях да се огранича само с продуктите в рецептата. След като сварих и извадих пилето, добавих няколко смачкани скилидки чесън и сушен сибирски лук (не знам какво ще се получи с пресен) и тогава смесих с брашното.

Към жълтъците и киселото мляко добавих няколко супени лъжици лимон.

Понеже забравих да си купя черен пипер, сложих подправка, съдържаща : черен пипер, бял пипер, зелен пипер, розов пипер, бахар и кориандър.

Резултатът ми хареса и реших да споделя.
10.12.2015 20:17
4
3
Petq
Petq
Ако се добави и малко чесънче става превъзходно
06.09.2014 16:31
23
Венцислав Александров
Венцислав Александров
ссттррааххооттнноо еее
13.08.2014 18:54
4
3
Dansur
Dansur
вместо олио запържвам с масло!!!
16.03.2014 18:40
17
2
баба Пена
баба Пена
чудесно се получава ако настържете и малко кора на лимон и прибавите докато ври
18.01.2014 17:21
17
10
Poli !!!
Poli !!!
не съм знаела, че мога да готвя толкова вкусно! Много е добро, ще прочета и др. ти рецепти
18.12.2013 12:25
23
3
Дани
Дани
Фрикасето е страхотно.Благодаря!
10.12.2013 21:33
12
1
Мира
Мира
Вчера го направих по закъка на мъжа ми. Като за първи път се получи доста добре. Препоръчвам! :)
30.11.2013 13:49
7
6
Мартин
Мартин
Доста добре се получи, при положение, че го приготвям за 1-ви път :)
24.11.2013 12:05
12
1
Плам
Плам
Само не става ясно кога се добавя пилето ...
18.11.2013 19:48
8
2
1
Покажи всички подкоментари
Вальо
Вальо
Получи ми се
17.11.2013 13:40
7
2
Симона
Симона
Строхотно е. Препоръчвам го!
20.10.2013 09:20
8
1
Слави
Слави
Фрикасето Ви е страхотно правя го вече за трети път цялото семейство го обожава
15.10.2013 18:55
5
2