Тази рецепта коментираха

Анонимен
Анонимен
Анонимен
Аз правя соса с 50 гр. масло, 3 пълни супени лъжици брашно, пържа до промяна на цвета на брашното. После разрежда м с пилешки бульон и кисело мляко на вкус. Соля и прибавям малко черен пипер. Слагам на края 2-3 жълтъка. Подправям с естрагон. Вкъщи с фрикасе изяждаме бялото месо на пилето, което никой от нас не харесва, освен на фрикасе. Опитайте моята рецепта, ще ви хареса.
26.05.2024 15:44
6
Потребител#310153
Потребител#310153
Получи се много вкусно.
25.05.2024 22:29
Анонимен
Анонимен
Това фрикасе е точно като от едно време, в къщи много се харесва. Аз слагам месо от пилешки бутчета, да не е толкова сухо.
25.04.2023 10:25
15
Анонимен
Анонимен
децата много обичат това пиле фрикасе и го правя редовно. Благодаря за хубавата рецепта
28.03.2023 07:20
1
1
Христо Славейков
Христо Славейков
Класика!
05.02.2023 19:30
2
2
Анонимен
Анонимен
Слагам и нарязани гъби от буркан
300 - 400 грама.
⭐⭐⭐⭐⭐
17.12.2022 19:45
4
2
1
Покажи всички подкоментари
tissi
tissi
Благодаря много за рецептата! Получи се страхотно, приятелят ми също остана очарован след като е спрял да яде пиле фрикасе от дете, жертва се да се пробва и му хареса и на него. Добавям си я в Любими, за да ми е под ръка! Благодаря за времето вложено в споделянето на рецептата :)
20.11.2021 15:31
8
2
Miss Tasty
Miss Tasty
храната от детството ни
27.02.2020 22:15
1
Снежи
Снежи
Страхотно се получи..Много вкусно!Поздравления :-)
30.09.2019 18:05
5
1
Потребител#234774
Потребител#234774
много вкусно
16.07.2019 22:38
MarYot86
MarYot86
Прекрасна рецепта, стана ми любима. Някой път добавям и различни сирена и също става много вкусно
14.07.2019 10:51
5
Марияна борисова
Марияна борисова
И аз така го приготвям, само че киселото мляко при мен е по малко
26.02.2019 21:42
9
1
Antoaneta Andreeva-Metodi
Antoaneta Andreeva-Metodi
Супер лесно за приготвяне и много вкусно!
21.02.2019 11:55
4
1
Десислава Денкова
Десислава Денкова
Страхотно е!
25.11.2018 21:18
3
3
Viktoriq Zaharieva
Viktoriq Zaharieva
Толкова лесно и същевременно много вкусно.
10.09.2018 14:42
5