Тази рецепта коментираха

Анонимен
Анонимен
Анонимен
За човек,далеч от сладкарските умения,мога да кажа ,че това е най-бързата ,вкусна и лесно изпълнима рецепта . Благодаря за рецептата,сега и аз ще се похваля вкъщи???
11.12.2023 09:41
2
1
Анонимен
Анонимен
Супер рецепта! Не вярвах,но след като прочетох коментарите,реших да пробвам и ги направих !Всички ,които ги опитаха искаха да похапнат още и още ... ! Ще приготвя отново тази рецепта за моите най - близки хора отново ! Обикновени и съвършени !!!
27.11.2023 21:14
1
1
Потребител#325153
Потребител#325153
Бързо лесно вкусно!
18.01.2023 19:27
Анонимен
Анонимен
Уникални мислех ,че няма да се получи нищо ,но за моя изненада станаха. Благодаря за рецептата
26.11.2022 12:29
2
Анонимен
Анонимен
Здравейте,една опаковка канела от колко гр.имате предвид?
14.09.2021 16:24
Ekaterina Mateva
Ekaterina Mateva
Уникални са и лесно стават
29.12.2018 19:35
1
Магданозка
Магданозка
Бързо,лесно,вкусно.
17.09.2016 09:40
6
2
Любка
Любка
С което ви е най-удобно!
13.02.2015 20:40
Русева
Русева
Продуктите /без брашното / се разбъркват - лъжица,тел или миксер?
13.02.2015 18:20
13
5
Мими
Мими
Чудесни меденки. И ние вкъщи сме мнооого доволни! Икономични, лесни за приготвяне. Аз ги правя също и с формички, винаги се получават вкусни и ефектни! Благодаря за рецептата!
04.10.2014 15:50
13
1
Любка
Любка
Да една опаковка. :)
12.07.2014 12:29
7
2
Криси
Криси
Здравейтебих искала да ви попитам канела - 1пак. е една опаковка канела или? Благодаря за старахотната рецепта :)
11.07.2014 16:24
14
Евелина
Евелина
Прекрасна рецепта,много лесни и вкусни!
26.06.2014 20:25
3
5
Ася
Ася
Да наистина са много хубави правяги за първи път но са много хубави !!! :)
05.04.2014 14:27
4
4
Любка
Любка
Благодаря Ви за хубавуте коментари! Висели празници на всички! :)
25.12.2013 12:09
8
2
Йоана
Йоана
Здравейте , тези меденки са страхотни.Опитайте и вие!:) :) :) :) :) :) !!!!!!!
Весели Празници!!!
23.12.2013 09:30
7
2
Doika Yordanova
Doika Yordanova
правя ги 4есто то4но по тая рецепта много ми харесват а също и на моите близки
22.12.2013 20:36
10
Юлия
Юлия
А може и преди изпичането да се натисне отгоре с гърлото на малко шишенце (аз използвам от лекарство, което е с диаметър 1 см.), което предварително е натопено в канела и се получават прекрасни гъбки
22.12.2013 15:39
8
1
desi
desi
доволна съм
22.12.2013 11:58
3
Любка
Любка
Благодаря за хубавите коментари! Слагам около 2-3 чаши брашно. Пекът се на 200 гродуса.
10.12.2013 12:31
2