Тази рецепта коментираха

Анонимен
Роси
Роси
Правя ги всяка година по Коледа.Цялата къща ухае на канела.Освен такива кръглички с орехче,в последно време изрязвам с формички ,залепвам с шипков мармалад две по две бисквитките,разтопявам шоколад и потапям една част от слепените бисквитки в шоколада/нещо като меденките ,които продаваха преди,половината с шок.а др.половина без/.И докато е още топъл шок.поръсвам с цветни захарни пръчици.
24.11.2013 18:11
6
диди
диди
страхотни се получиха още на първия път. благодаря за перфектната рецепта
24.11.2013 15:23
Милена
Милена
Преди бях ги правила и станаха страхотни. Сега пак ще ги направя върха са Благодаря за което :)
25.10.2013 13:57
Se
Se
на каква температура се пекат
06.10.2013 17:23
Джулия
Джулия
Нямам опит в приготвянето на тесто за меденки.Моля,напишете точното количество брашно.Рецептата изглежда лесна и достъпна,а меденките вкусни.Благодаря предварително.
06.10.2013 17:07
6
Дянка Димитрова
Дянка Димитрова
Много са сполучливи. Още по-хубави са на втория ден.
04.10.2013 15:58