Тази рецепта коментираха

Анонимен
Йоана
Йоана
Здравейте , тези меденки са страхотни.Опитайте и вие!:) :) :) :) :) :) !!!!!!!
Весели Празници!!!
23.12.2013 09:30
7
2
Doika Yordanova
Doika Yordanova
правя ги 4есто то4но по тая рецепта много ми харесват а също и на моите близки
22.12.2013 20:36
10
Юлия
Юлия
А може и преди изпичането да се натисне отгоре с гърлото на малко шишенце (аз използвам от лекарство, което е с диаметър 1 см.), което предварително е натопено в канела и се получават прекрасни гъбки
22.12.2013 15:39
8
1
desi
desi
доволна съм
22.12.2013 11:58
3
Любка
Любка
Благодаря за хубавите коментари! Слагам около 2-3 чаши брашно. Пекът се на 200 гродуса.
10.12.2013 12:31
2
Роси
Роси
Правя ги всяка година по Коледа.Цялата къща ухае на канела.Освен такива кръглички с орехче,в последно време изрязвам с формички ,залепвам с шипков мармалад две по две бисквитките,разтопявам шоколад и потапям една част от слепените бисквитки в шоколада/нещо като меденките ,които продаваха преди,половината с шок.а др.половина без/.И докато е още топъл шок.поръсвам с цветни захарни пръчици.
24.11.2013 18:11
6
диди
диди
страхотни се получиха още на първия път. благодаря за перфектната рецепта
24.11.2013 15:23
Милена
Милена
Преди бях ги правила и станаха страхотни. Сега пак ще ги направя върха са Благодаря за което :)
25.10.2013 13:57
Se
Se
на каква температура се пекат
06.10.2013 17:23
Джулия
Джулия
Нямам опит в приготвянето на тесто за меденки.Моля,напишете точното количество брашно.Рецептата изглежда лесна и достъпна,а меденките вкусни.Благодаря предварително.
06.10.2013 17:07
6
Дянка Димитрова
Дянка Димитрова
Много са сполучливи. Още по-хубави са на втория ден.
04.10.2013 15:58