Тази рецепта коментираха

Анонимен
Анонимен
Анонимен
Наистина е най-сполучливата рецепта за тиквеник ?Благодаря!
01.11.2024 19:50
Анонимен
Анонимен
Не намирам никакви схеми за поставяне на плънката.
25.06.2024 00:59
1
Анонимен
Анонимен
Невероятно
17.11.2024 15:23
Анонимен
Анонимен
Получи се отлично, спазих точно рецептата, явно и тиквата ми беше добра, и да - вече ще приготвям тиквеника само така.
22.12.2023 19:20
1
Анонимен
Анонимен
За съжаление, при мен не се получи особено добре. Моят тиквеник стана някак сух. Не знам къде може да съм допуснала грешка, а уж спазвах рецептата.
31.12.2022 02:56
2
1
Анонимен
Анонимен
Благодаря за хубава рецепта! Намерих я преди 2 години и винаги го правя по вашия начин,не само за Бъдни вечер!
23.12.2022 21:01
3
Анонимен
Анонимен
Аз ще го пробвам за Бъдни вечер,разгледах десетки рецепти и се доверявам на Иван!
22.12.2022 17:47
4
Анонимен
Анонимен
Уникален! Перфектна рецепта! Адмирации!
18.12.2022 21:02
2
Зорница Христова Михова
Зорница Христова Михова
Страхотен е
17.12.2022 08:13
1
Анонимен
Анонимен
Здравейте, тиквата сурова ли се слага или се задушава?
19.11.2022 21:06
1
1
Анонимен
Анонимен
Прочетох, че не се задушава, но исках да съм сигурна :)
Направих го и стана много вкусен! Благодаря за сполучливата рецепта!
20.11.2022 01:22
1
Анонимен
Анонимен
Не виждам схемата в снимките ?.
Тиквеникът наистина е уникален с този начин на загъване, а и цялата рецепта е прекрасно описана. Миналата година го правих точно по Вашата рецепта, от кулинарна група във Фейсбук.
Поздравления за мерака и вложеното усилие да ни просвещавате в кулинарията, и за припомнянето на традиционните български рецепти!
Светли коледни празници!
22.12.2021 12:07
5
2
1
Анонимен
Анонимен
Уф, в първото изречение имаше намигащо емоджи, но нещо не излезе.
Та, опит за неуспешна шега беше ?.
22.12.2021 12:11
9
Admin
Admin
Привет, няколко кулинарки обърнаха внимание на канелата. Две пакетчета - това грешка ли е или са наистина толкова?
17.11.2020 19:21
2
1
Иван Кацаров
Иван Кацаров
НЕ е грешка! Две пакетчета са. Едното се слага в тиквената плънка, а с другото се поръсват корите. Разбира се, че всеки може да намали количеството според вкуса си, но автентично се правеше с ДВЕ пакетчета, както коректно съм написал в рецептата!
18.11.2020 20:56
1
Miss Tasty
Miss Tasty
перфектно изглежда
31.10.2020 20:27
2
1
1
Иван Кацаров
Иван Кацаров
Не само изглежда! Вкусът е уникален и без да е нескромно - който е приготвил по тази рецепта му става любима и я предава нататък.
01.11.2020 12:21
3