Тази рецепта коментираха

Анонимен
Yordanka Kovacheva
Yordanka Kovacheva
Привет :)
Бих искала да попитам, какъв вид кори за баница използвате? Кръгли съм срещала само одрински, а те са дебели.
Ако има и фини, бихте ли споделила марката или специфичното им име (ако има такова), за да потърся.
Благодаря.
03.01.2021 00:22
1
2
Мария Божилова
Мария Божилова
Виждам, че сте от Пловдив.На опаковката е посочено, че вносителят е от Пловдив.Пишете на лично съобщение, за да Ви изпратя данните на вносителя от опаковката, за да се свържете с него за информация къде в Пловдив се продават.
03.01.2021 01:29
Мария Божилова
Мария Божилова
Здравейте, ползвам Кори за бюрек, турски.Не са Одрински кори.Много са тънки, български такива не съм открила.Купувам ги от магазина за Арабски храни на Женския пазар.Опаковани са в триъгълна опаковка, вакумирани.
Поздрави
03.01.2021 01:24
Албена Атанасова
Албена Атанасова
Освен прекрасен вкус тази баница съдържа вълшебство!
02.01.2021 17:40
1
Мария Божилова
Мария Божилова
Да, вълшебството на старите рецепти на нашите баби, които трябва да съхраним! Наистина е много вкусна!
02.01.2021 18:20