Дали ще се получи същият ефект,ако заместя маята със хлебна сода?Маято не се препоръчва при кандида.
26.11.2024 19:40
1
Yordanka Kovacheva
Здравейте! Ако приготвяте хляба със сода вместо с мая, то трябва да промените и изцяло технологията - месите по- кратко време и без нужда от втасване. Също така содата трябва да се угаси в киселина преди да се вложи в тестото.
Реално и хлябът ще стане много различен - на вкус и текстура.
27.11.2024 09:26
Анонимен
Каква мая използвате?
25.02.2024 16:37
1
Yordanka Kovacheva
Здравейте. Маята е прясна-15 г.
26.02.2024 11:32
Анонимен
След като се извади от фурната , завивате ли го с кърпа? Карта е твърда, но отвътре е меко.
Благодаря ви за рецептата
31.01.2023 04:23
1
1
Yordanka Kovacheva
Здравейте. Ако искате да омекне хлебчето, го завийте, ако пък ви хареса да има твърда коричка,тогава го оставете да изстине върху решетка. Поздрави!
26.02.2024 11:35
Киви
Става чудесен и пухкав. На мен ми трябва малко повече брашно, към 450-460г. И го пека на водна баня за не стане дебела кората.
Благодаря ви много за рецептата. Замести всякакъв хляб у дома.
Реално и хлябът ще стане много различен - на вкус и текстура.
Благодаря ви за рецептата
Благодаря ви много за рецептата. Замести всякакъв хляб у дома.