Тази рецепта коментираха

Анонимен
Татяна
Татяна
Не ми хареса много.
03.11.2013 12:45
ЦВЕТИ ХРИСТОВА
ЦВЕТИ ХРИСТОВА
МАЕСТРО ПИШЕ,ЧЕ ТУРЦИТЕ СА ИЗТЬНЧЕНИ В ТОВА ОТНОШЕНИЕ-А ОПИТВАЛ ЛИ Е ИТАЛИАНСКАТА ПАСТИЧЕРИЯ???
24.10.2013 14:04
2
Илияна Апостолова
Илияна Апостолова
Чудесен десерт. Много ароматен и сладък. Аз пекох в тава 28 см и се получи някъде 2-3 пръста висок сладкиш. Резултата е страхотен. Препоръчвам го.
23.10.2013 23:46
1
нади
нади
направих го тази вечер и стана много вкусно реване,едно сладко вълшебство.
21.10.2013 23:13
диана иванова
диана иванова
стана разкошно...
20.10.2013 20:38
Защо не може да се копира приг
Защо не може да се копира приг
Защо не може да се коп-паства частта на приготвянето?
20.10.2013 10:43
Maestro
Maestro
Няма по изтънчени от Турците в това отношение, изобщо кухнята им е превъзходна.
20.10.2013 08:48
2
2