За първи път правя реване, наистина точна и сполучлива рецепта, Благодаря !
06.04.2018 14:56
1
Olga Harizanova
Здравейте! Спазих всички мерки и указания. Единственият ми проблем е, че тавичката ми е по-малка. Тресе се като крем-карамел след изпичането. Така ли трябва да е? Много съм тъжна. Не ми дреме за продуктите, а за това че много ми се яде реване.
01.10.2017 15:53
Потребител#179237
Вчера го направих и изчезна бързо. Рецептата е много лесна и точна. Резултата е невероятно реване.
27.08.2017 22:14
1
Ginka Dimitrova
Регистрирана съм от дни, но отдавна черпя идеи от този уникален сайт! Приготвих това реване и стана уникално вкусно! Грисът определено му придаде специфична текстура, аромат и вкус!Аз не съм много напреднала в кулинарното изкуство, затова отбелязвам, че приготовлението е описано отлично, като е наблегнато на ключово важни детайли без които, хора като мен нямаше да се справят! По мое усмотрение гарнирах отгоре с кокос, защото го обожавам. Направих опит да снимам направеното от мен и ще кача снимката на моето произведение! :) Давам и своята оценка! Браво TiTi!
Чудесна рецепта! Получи ми се точно такова зърнисто турско реване, каквото съм яла преди мнооооооого години. Обичайно го правя с подобно на пандишпановото тесто и структурата е по-различна, но предпочитам ето това!
13.03.2016 21:34
8
Галя
Аз го правя по-малко по-различен начин реването и също става превъзходно.Мисля следващия път да пробвам по тази рецепта написана по-горе.
24.02.2016 17:05
6
2
54609
Страхотно е !
19.04.2014 18:09
1
Мрянка
Пробвах го . Стана разкошно , гарнирах с кокосови стърготини ! Много сполучлива рецепта !
18.02.2014 21:54
4
илив
страхотно стана
18.02.2014 15:43
Доби
Няма по добро и изпитано реване от това което сега ще ви кажа::::
4 яйца,1ч захар, 1ч олио, 1 бакпулвер, 1 -2 ванилии,щипка сол, и 2ч брашно -всичко това разбито много добре се изсипва в тавичка средна, може и по малка, растиласе равномерно навсякъде изпича се и коуминацията е в студения суров сироп!!!! 4чаши вода мярката е чаша халба за кафе, и 2чаши от същите захар, разбиваме със захарта без да варим е така просто като може да сложим половин изцеден лимон и още ванилиики в сиропа и веднага заливаме реването , просто го угазяме църкайки от фурната, накрая поръсвам със кокос, невероятно е , бързо е , става за повече хора, и най вече не мирише на яйца това едиственото реване което не мирише на сода, или на яйца. А пък като престои една нощ е неотразимо. Когато нищо не ми се прави а ми трябва дисерт домашен правя това и повярвайте ми ще ми поздравите .....в най скоро време. А забравих за ви кажа че ако ви е трудно да лазположите кашата в цяялата тава потопете лъжица в олио и ще стане по лесно, акото сиропирате може леко да надупчете реването но заливането трябва да е бързо за дае ефиктно, и друго е е че не став много каша но после набъбва и от печенето и от сиропа и е неузнаваемо. Желая ви да стане Вашата запазена марка. Успех!!
18.02.2014 11:37
16
17
1
Веска
И двете рецепти съм правила, Вашето е сиропиран пандишпан ,а истинското ревате ,от старите български рецепти е с добавка на грис........има разлика!
28.02.2016 20:45
15
Кити
Благодаря
15.02.2014 18:23
2
4
Кити
Може ли някой да ми каже, дали се реже преди да се залее със сиропа
15.02.2014 10:01
2
1
Илияна Апостолова
Няма нужда да се реже предварително- сиропа си попива.
4 яйца,1ч захар, 1ч олио, 1 бакпулвер, 1 -2 ванилии,щипка сол, и 2ч брашно -всичко това разбито много добре се изсипва в тавичка средна, може и по малка, растиласе равномерно навсякъде изпича се и коуминацията е в студения суров сироп!!!! 4чаши вода мярката е чаша халба за кафе, и 2чаши от същите захар, разбиваме със захарта без да варим е така просто като може да сложим половин изцеден лимон и още ванилиики в сиропа и веднага заливаме реването , просто го угазяме църкайки от фурната, накрая поръсвам със кокос, невероятно е , бързо е , става за повече хора, и най вече не мирише на яйца това едиственото реване което не мирише на сода, или на яйца. А пък като престои една нощ е неотразимо. Когато нищо не ми се прави а ми трябва дисерт домашен правя това и повярвайте ми ще ми поздравите .....в най скоро време. А забравих за ви кажа че ако ви е трудно да лазположите кашата в цяялата тава потопете лъжица в олио и ще стане по лесно, акото сиропирате може леко да надупчете реването но заливането трябва да е бързо за дае ефиктно, и друго е е че не став много каша но после набъбва и от печенето и от сиропа и е неузнаваемо. Желая ви да стане Вашата запазена марка. Успех!!